01

asunnot

Upeita koteja, joissa arjen sujuvuus ja kauneus kulkevat käsi kädessä

lh-tuoli

02

Lauttasaaren linnahovi

Upea & viihtyisä

Linnahovi tarjoaa asukkailleen upeat ja käytännölliset yhteiset tilat sekä viihtyisän piha-alueen. Olemme panostaneet viihtyvyyteesi ennenäkemättömällä tavalla.

Talon läpi kulkeva rauhallinen väripaletti tuo ripauksen luksusta arkeesi ja asumiseesi, olet sitten kodissasi tai talon yleisissä tiloissa. Linnahovi hurmaa niin sisä- kuin ulkotiloissa.

"Linnahovi tarjoaa asukkailleen upeat ja viihtyisät yhteiset tilat sekä piha-alueen. Koko talon läpi kulkeva rauhallinen väripaletti luo viihtyisät ja ripauksen luksusta arkeesi ja asumiseesi, olet sitten kodissasi tai talon yleisissä tiloissa"

- Parviainen Arkkitehdit Oy

03

Lauttasaaren linnahovi

Tervetuloa kotiin

lh-gym

Gym

Linnahovin kuntoiluhuoneessa voit harrastaa liikuntaa kellonaikaa katsomatta. Tämän helpompaa kuntosalimatkaa voi tuskin olla! Integroitu äänentoistojärjestelmä soittaa kuntoillessasi valintasi mukaan lempitreeni-musiikkiasi. Kompakti kuntoiluhuone on varusteltu juuri sopivaksi kunnon ylläpitämiseen tai vaikkapa venyttelyyn tai joogaan.

lh-lounge

Lounge

Yhteistilojen helmenä on tummanpuhuva ja laadukkaasti sisustettu takkahuone-lounge, joka mahdollistaa erilaisten tilaisuuksien pitämisen. Tummat puurimakatot ja seinät luovat viihtyisän tilan johon turvallinen moderni sähkötakka lounge-tuoleineen luo lisätunnelmaa. Lisäksi tiloissa on kattavat varusteet, joilla olemme huolehtineet viihtyisyydestä. Upeaan rimaseinään tyylitellysti upotettu tv-näyttö ja tilaan integroitu oma Bang & Olufsen äänentoistojärjestelmä, jolla kuuntelet haluamaasi, tunnelmaan sopivaa musiikkia.

lh-spa

Saunaosasto

Takkahuone-loungen vieressä sijaitsevat tasokkaat saunatilat, pukuhuone- ja wc-tiloineen. Takkahuone ja saunatilat ovat suunniteltu siten, että niitä voidaan käyttää ja varata eri tilaisuuksia varten yhdessä tai erikseen sähköisellä varausjärjestelmällä. Saunojaa ilahduttaa pukuhuoneen jääkaappi, jossa saunajuomat säilyvät kylmänä. Tulikiven upea kivipintainen kiuas kutsuu löylyihin, joista voi nauttia isommallakin seurueella.

lh-pihatalo

PIHATALO

Kesäaikaan Linnahovin pihatalo mahdollistaa oleskelun ja kokkaamisen siirtymisen ulkotiloihin; omalle pihalle ja viihtyisään pihataloon. Pihatalo on kalustettu kiireettömään yhdessäoloon ja grillaamiseen. Viileämpiä iltoja varten pihatalosta löytyvät lämmittimet, jotka mahdollistavat grillikauden jatkumisen myös hieman myöhempään syksyyn

Scroll to Top